Laivalla, jatko

Pujahdin perässäsi hytin pieneen suihkukoppiin, ja näin silmistäsi ettet ollut pahoillasi seurasta. Vesi tuntui miltei kylmältä nainnin kuumentamalla ihollani, ja painauduin sinua vasten saadakseni käsiini saippuaa telineestä takaasi. Saippuoin ihanan miehekkään vartalosi, ensin rintakehän, sitten selän, jolloin rintani painuivat taas sinua vasten.


Annoit minun tehdä tutkimusmatkaani minuun koskematta, huokaisit ja nojasit päätäsi seinään kun liukkaat käteni laskeutuivat pakaroillesi ja reisillesi. Hieroin jalkojasi alas pohkeita, ja taas ylöspäin. Tartuin hellästi kiveksiisi, nyt jo saippuattomin käsin, ja painoin kasvoni vahvalle reidellesi, vain muutaman sentin päähän peniksestäsi. Kun se alkoi näyttää heräämisen merkkejä otin sen suuhuni.Rakastan sitä tunnetta kun mies on pehmeä ja mahtuu suuhuni vaivatta, alkaen sitten kasvaa ja kovettua. Tyydytin sinua suullani, kielelläni ja käsilläni parhaan taitoni mukaan, ja pian olit kova ja huohotit raskaasti. Kuuntelin kehosi vihjeitä ja muutin tahtia sen mukaan, välillä imuuttaen sinut laukeamisen partaalle, sitten rauhoittaen jälleen hellempiin hyväilyihin. Tiesin olevani tässä hyvä, ja siksi olin rohkea. Halusin että nautit, se voitti oman mielihaluni ja kiihottumiseni. Halusin näyttää kiitollisuuteni siitä miten hyvää olit minulle aiemmin tehnyt, ja arvostin sinua vielä enemmän kun huolimatta aiemmista määräävistä otteistasi osasit nyt olla passiivinen osapuoli. Väänsit suihkun kiinni ja nostin katseeni silmiisi, samalla ottaen kyrpäsi niin syvälle kuin pystyin. Ähkäisit todella seksikkäästi, silitit märkiä hiuksiani ja tunsin laukeamisesi olevan lähellä. Hieroin rintojani jalkojasi vasten ja otin sinut syvälle yhä uudelleen ja uudelleen, kunnes tunsin miten aloit värähdellä, ja lopulta sain kuumat spermasi kurkkuuni. Ei ole mitään kiihottavampaa kuin suuhuni laukeava mies, ja nielin joka tipan. Nuoltuani hellästi kalusi puhtaaksi nousin ylös, haparoin käteeni pyyhkeen ja työnsin sinut ulos kopista ennen kuin ehdit tarttua minuun.
Lähteet: https://fi.pinterest.com/af2160/geill/Käänsin veden uudelleen päälle ja peseydyin, hivellen kihelmöivää vartaloani hellästi. En malttanut tyydyttää itseäni, vaan säästin heränneen himon seuraavaa iltaa varten. Tultuani suihkusta olit täysissä pukeissa, ja suutelimme hitaasti ja pitkään. Pujotin hameen ylleni, ja sinä autoit korsetin nyörien kanssa. Ehdotit että tapaisimme illalla uudelleen, mutta hymyilin vain. Seuraavan illan ja yön suunnitelmat olivat vielä auki, ehkä, ehkä ei. Lähdin omaan hyttiini kantaen saappaitani, avojaloin ja hiukset märkinä.