Laitoin Sulle Vähän Voikkaria.Mika veteli mua pari kertaa. Kuvittelin kuinka ottaisin Mikan rajusti ja hän saisi vain vikistä allani.

Siinä odotellessani Mika tuli käytävää pitkin istumaan viereeni parin metrin päähän penkille sanomatta mitään. Katottiin nopeesti toisiamme silmiin. Seurasin Mikaa tilavaan inva-vessaan. Miten se Mika nyt tällasta kyseli, ihan yhtäkkiä ?!Mua kiinnostais.. Melkein ois voinu luulla et se oli tehny tätä aiemminkin vaikkei ollut siltä vaikuttanu.

Sit ku se viimein avas suunsa, meinasin saada sydärin: "Tota..

seksitreffiJenna tarttui suurilla käsillään tiukasti muniin ja kaulaan samalla tempaisten Villen ilmaan. Jenna painoi Villen kasvot suuriin rintoihinsa ja auttoi hyppäämällä Villen syliin kietoen jalkansa Villen ympärille. Noin kolmekymppinen nainen oli kaunis kasvoistaan, mutta se jäi nyt sivuseikaksi. Laitoin sulle vähän voikkaria.

- Sopiiko tulla jutustelemaaan?Ville oli alusta asti ottavana osapuolena. Yöpaitaan pukeutuneen hahmon muodot tulivat selvästi esille. Ville näytti nyt suuttuneelta ja ryntäsi nopeaan hyökkäykseen.

you have to add this to it. angels flight is located in downtown LA and is named the shortest railway in the world. angela and i walked up to it to shoot a style post on the train and thought this would make a very cute date.

Lähteet... http://www.designlovefest.com/2012/09/style-68/

Mahtava (vuokra)Isäntä Osa 3.

Hän näpelöi sauvojen säädintä hetken, laittaen ne aivan äkkiarvaamatta värisemään.

Paluumatka sujuu yhtä hitaasti kuin menomatkakin.

Istuuduin hyvin varovasti nojatuoliin joka oli sen sohvan vieressä jolla Raimo ja Jari istuivat. Melko lyhyt mies, kuitenkin minua pidempi, tummat lyhyet hiukset sekä siisti parta&viikset -yhdistelmä suun ympärillä. Laukussanihan sauvat värisisivät toisiaan vasten niin että ääni kantautuisi taatusti jokaisen asiakkaan korviin. Koko vartaloni jännittyy ja huuliltani karkaa inahdus.

Nostan hameen vyötärölleni ja käyn sängylle selälleen Hanki Panoseuraa Ilmaiseksi Netistä kyynärpäideni varaan.

Tunnen hänen pitkät sormet reidelläni, mutta työnnän käden pois ja olen jo melkein lähdössä pois koko ammeesta.Nojaudun keittiötasoa vasten voihkien ja huohottaen. Mielessäni pyörii että jospa hän on huomannut edelleen sisälläni olevat sauvat jotenkin.

Jatkoilua osa 1

Ei siinä muuten mitään, mutta Peran emäntä on sellainen langanlaiha pikkutyttö, joten mekko oli luonnollisestikin aivan liian pieni. Eipä ole hienompaa näkyä maailmassa, kuin Onko Suomi Seksi Haaveenasi? emäntä jonka suuhun työnnetään kyrpää koko mitaltaan...Kohtapa oltiinkin jo mökillä. Kyllähän sen äänestä kuuli, että se oli ihan kiimassa ja pillukin litisi sen verta vakuuttavasti, ettei sen huoran sanat vakuuttaneet. Päätettiin karauttaa taksilla Peran mökille, joka sijaitsi muutaman kymmenen kilometrin päässä. Kehui myös ettei lisäystä melkein edes huomaa. Hyvin se vatkasi huoranpersettään kyllä. Horo hoki, että älkää pojat älkää, kun taksikuskikin näkee..

Saappaat Pera antoi sen pitää jalassaan ja sitten se käski huoraa heiluttaan persettään ja vähän tanssimaan meille. Kovasti tyrkky se oli. Siinä vaiheessa J-P ja Aki ottivat sen polvitaipeista kiinni ja vetivät sen jalat kunnolla levälleen.

Vihdoin päästiin sisälle asti ja Pera pääsi toteuttamaan toisen fetissinsä. Me onniteltiin itseämme uskomattomasta tuuristamme. Tarjottiin sille vielä pari sidukkaa, ja juteltiin sen kanssa niitä näitä. Lopulta Pera käski huoran polvistumaan, me käytiin taas kaikki sen ympärille seisomaan. Pitihän sitä toki kysyä, että mikä oli kuppikoko ja oliko ne edes aidot. Ulostauduttiin loputkin autosta ja taksikuski anto käyntikorttinsa ja sanoi että kun oltaisiin pantu tätä lutkaa tarpeeksemme, niin soittaisimme hänet hakemaan sen pois, voisi kuulemma käyttöä löytyä hänellekin.

seksitreffi