Kysy Siltä!

Lähettämistäsi kuvista ja puheistamme olin muodostanut mieleeni tarkan kartan ulkonäöstäsi ja olemuksestasi. Alun jännittyneisyys suli sukkelaan ja keskustelumme alkoi sujua kuin vanhoilla tutuilla, joita tavallaan olimmekin. Silitit vatsaani, suutelit nännejäni. Vihdoin tartuit kädelläsi kulliini, vedit pehmeästi esinahkani taakse ja paljastit sykkivän terskani. Hidastin työntöjäni jotta saisit tulla rauhassa loppuun mutta sujautin silti sormeni pyllyysi. Autoin takin päällesi ja kaulustasi korjatessani sivelin puolihuolimattomasti paljasta niskaasi.

Sujautit alakautta kätesi klitoriksellesi ja aloit täristä välittömästi.

treffitMä olin ostanut pari uutta paitaakin ja pakkohan mun oli sit heti testata, josko ne näytti edelleen hyvältä. Kysy siltä! Tyrkkäsin sen mikroon ja jäin selaamaan antiikin aikaista Aku Ankkaa.

"Jos Nainen, Vielä Sinkku? Mikestä ei ole sänkyhommiin, niin tuu koputtaa olkapäälle." Sehän...hienoa!

Niin ja anteeksi ruotsinkielen virheet jos niitä näkyy. :)
Mä marisin Mikelle. En mä nyt väitä, et ne mitenkään huippupiilossa jossain kirjan välissäkään on, mut ainakin on omaperäinen piilo... Siks mä olin hiljaa.

Want to know how to pronounce the Finnish word treenaus? We'll say it.

Lähteet... http://www.wordhippo.com/what-is/how-do-you-pronounce-the/finnish-word-aae6116cace460138fde7f5d55df01e77b4d25b8.html

Mieheni setä 3

"Ruiskikaa oikein kunnolla vaan Paulan päälle niitä mällejä, ei tarvitse välittää jos lentää vaatteillekin. Samalla hän sujautti kätensä helmani alle ja levitteli häpyhuuliani niin, että sperma valui ulos niiden välistä. Pian turkkilaiset huomasivatkin millaiset näköalat he saivat kun valmistelivat ruokiamme. Turkkilaiset hymyilivät leveästi ja yksi hieraisi merkittävästi etumustaan. Paikkaa pyöritti 3 noin 40 - 50 -vuotiasta miestä joten näky varmaan oli heille Kimppakivaa - Seuraa Kolmen Kimppaan - Nainen Tai Mies Kolmanneksi mieleen.Menimme syömään turkkilaisten pitämään kebabravintolaan ja ainoat vapaat paikat oli korkeilla baari jakkaroilla. Pian hänen kaverinsakin tulee paikalle. "Hyvä imu, me tulla teille huomenna klo 16.00" sanoi Abdul. Kun tulimme pois takahuoneesta turkkilaiset kourivat vielä takamuksesta ja rinnoista, jota muut asiakkaat katsoivat hieman närkästyneenä.

Sanna ja Susanna (osa 1)Susanna riisui stringinsä ja tuli Sannan päälle.

"Älä lopeta" Sanna aneli, mutta turhaan.

"Sanoin että vauhtia" Susanna huusi.

Susanna palasi pian ja Sanna huomasi Susannan kädessä olevat kahleet.

"Mene sängylle" Susanna komensi.

"Suu auki" Komensi Susanna.Mistäköhän Sanna pitäisi Susanna mietti.

"Mutta enhän minä.."

Sanna teki työtä käskettyä.

Sanna tunsi suolaisen pimpan hajun nenässään.

He sopivat tapaamisen klo kolme Susannan luona.

Sande katsoi Susannaa, katse osui Susannan käteen jossa oli raippa.

Susannan puhelin soi, puhelimen toisessa päässä oli Sanna.

treffit