Kun Aloit Panemaan Minua Kovempaa..

Rouva äännähteli, oli altis ja hyväksyvä.Vahinkohan se oli, vaikka tavallaan odotettu. Hän oli nostanut raskaan jalkansa päälleni, ja heinät kutittivat. Hän on tässä minuun yhtyneenä, kiinni lihastaan.Hän löysi aina jonkun uuden puolen itsestään.Tuore isäkin olen.


Lähteet: http://www.treffit.sex/Sex/FI/Suomi-Treffit/Seksi-Treffit-Suomi/Hitaaseen-ja-kiusoittelevaan-intiimihierontaan-%C3%B6ljytyin-l%C3%A4mpimin-k%C3%A4sin-Suomi-1-1.aspx

deittipalvelu

En voinut vastustaa vaan avasin suuni ja annoin kieleni koskettaa terskan päätä. Hiljensit hieman ja vedit elimesi pois minusta käännyin ympäri ja puhdistin kyrpäsi ottaen sen taas syvälle kurkkuuni.Eilen rakastit minua hellästi tänään saat rakastaa rajusti.Aloin hengittää raskaammin rauhoittuen kun se ei sattunutkaan. Saatuasi tarpeeksi suustani käskit minua jälleen. Kun aloit panemaan minua kovempaa.. Hurja elimesi takoi minua ja täytti koloni kokonaan pallisi läimivät takapuoltani ja kuulin hengästyneen äänesi. Kurkkuani sattui kun tungit sen perukoille asti kuola valui suupielistäni kun en pystynyt nielemään. Vedit minut viereesi sängylle painoit ihanan kalusi vasten selkääni, reikäni olivat vieläkin kuin tulessa ja onnellisina nukahdimme.Hymyilit onnellisena.

Maria johdatti minut oikeaan saliin ja istumapaikoille. Yritin udella vielä kerran, mitä olimme menossa katsomaan, mutta Maria vain vastasi: "Ei se ole niin tärkeää mikä leffa se on, ajatushan on tärkein" ja iski silmää. Mutta pikainen vilkaisu paljasti pelkoni turhaksi. Hän liikutti kieltään pitkin penikseni vartta samalla kun hän imi sitä hellästi. Ja tuon suuntaiset ajatukset unohtuivat viimeistään, kun Maria kumartui puoleeni ja nappasi kaluni suuhunsa. Maria näykkäisi korvanlehteäni ja kuiskasi korvaani: "Eivätkö tuoksukin kiimaisilta?".
Sali oli melko tyhjä ja saimmekin koko takarivin itsellemme.

Hetken elokuvaa katsottuamme pystyin kyllä päättelemään, miksi elokuva ei ollut kerännyt sen enempää katsojia: juoni oli onneton ja näytteleminen oli lähinnä repliikkien läpikäymistä.