Kiihkeä seksikokemukseni

Olin eräänä iltana baarissa ja istuin tiskin edessä jakkaralla. Katselin ovesta sisään tulevaa porukkaa ja tanssilattialla joraavia ihmisiä.


Sitten näin hänet. Viides aistini tuntee aina miehet jotka ovat kiihottavia ja seksikkäitä. Mieskin huomasi minut ja tuli luokseni, istui viereeni. Olin pukeutunut seksikkääksi: ylläni oli suurikaula-aukkoinen toppi joka paljasti napakorun, pienen peniksen, minihame joka oli osaksi läpinäkyvä niin että stringini erottuivat sekä verkkosukkahousut.Pilluni nytkähti hiukan kun katsoin sitä jumalaista miestä, hänen kanssaan halusin heti rakastella.


Lähteet: http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/254961-uusi-suomalainen-deittisovellus-tekee-suorasukaisia-ehdotuksia-ja-haastaa-tinderin
Pitkään ja kiihkeästi. Nousin ylös ja kävelin, niin seksikkäästi ja kiihottavasti kuin osasin, hänen ohitseen ovelle. Mies tuli perässäni, aina kotiini saakka joka ei ollut kaukana ja niin lukittauduin hetkeksi makuuhuoneeseeni. Mies odotti olohuoneessa sillä välin kun valmistauduin.Vaihdoin toppini ja minihameen seksikkääseen silkkiseen aamutakkiin jonka kiedoin ylleni. Sitten harpoin olohuoneeseen miehen luokse. Hän nousi minut nähdessään seisomaan, riisuutui ja jäi odottamaan. Avasin takkini ja annoin sen valua lattialle. Otin verkkosukkieni välistä kondomipakkauksen ja laitoin sen hampaitteni väliin. Tönäisin miehen sängylle, istuin hänen päälleen ja puin hänelle kondomin. Hänen peniksensä oli hikinen, kiihkeä ja sai jälleen pilluni nytkähtämään. Nousin miehen päältä ja mieskin nousi ylös.Menin makaamaan mahalleni sängylle ja mies tuli päälleni. Hän veti hitaasti verkkosukkani yltäni ja painoi käteni sänkyä vasten. Sitten hän alkoi nuolla selkääni, pakaroitani ja tulimme molemmat hikisiksi. Yhtäkkiä mies lopetti ja levittäytyi päälleni. Hän työnsi peniksensä minuun ja puristi rintojani, jotka painuivat sänkyä varten. Jatkoimme tätä pitkään... Ahh, se oli ihanaa... Vaikka olen huora en ole koskaan tuntenut mitään sellaista.