Kaverin orjaksi

Menin käymään kaverini Hannun luona. Soitin ovikelloa, mutta kukaan ei tullut avaamaan ovea. Näin, että autotallissa on valot ja päätin kokeilla autotallin sivuovea, jos vaikka Hannu olisi siellä eikä kuullut ovikellon ääntä. Sivuovi olikin auki ja näin tallin perällä hahmon, jota en kuitenkaan heti tunnistanut Hannuksi, koska tuo hahmo oli pukeutunut punaiseen latex-asuun ja kiiltäviin punaisiin korkeakorkoisiin reisisaappaisiin! Puvun rinnat olivat groteskin isot ja näin Hannun paljaan kalun sojottavan jäykkänä hänen haarojensa välissä. Rupesin kakistelemaan epäuskoisena jotain sekavaa, mutta Hannu käski minun tulla lähemmäksi. "Pikku paheeni taisi paljastua?", hän sanoi ja huomasin, että hän oli myös meikannut itsensä. "Eihän kerrota tästä kenellekään?", kaverini jatkoi ja tuli minua kohti.Olin jähmettynyt hämmästyksestä paikoilleni. Hannu kiersi nopeasti taakseni ja väänsi kädestäni niin rajusti, että minun oli pakko pudottautua polvilleni lattialle, samassa hän napsautti minulle käsiraudat ranteisiini. "Minä tulen pitämään huolen siitä, että salaisuuteni säilyy!", hän kuiskasi korvaani ja raahasi minut käsiraudoista vetäen autotallinsa keskelle, missä sijaitsi sähkövinssi. Hannu liitti vinssin vaijerin käsirautohini ja painoi vinssin käynnistysnappia jolloin vaijeri alkoi kiristyä pakotti selkäni takana olevat kädet ylös niin että käsiin alkoi sattua, enkä voinut rimpuilla vastaan ollenkaan. "Odota nyt hetki siinä, kun valmistaudun!".


Hannu tuli pian takaisin videokameran kanssa ja nyt hänellä oli päässään kasvot peittävä nahkahuppu. "Aion nyt videoida sinut homoilemassa "tunnistamattoman" miehen kanssa. Jos lavertelet minusta kenellekään, niin lähetän tämän videon vaimollesi!". Hän toi eteeni puisen pienen pöydän, jonka jalkoihin hän ensin sitoi minun nilkkani kiinni, sitten hän laski vinssiä hieman, niin että jouduin vatsalleni pöydälle. Seuraavaksi oli vuorossa tiukka, leveä nahkaremmi vyötäröni kohdalta ja pöydän alitse. Lopuksi Hannu irrotti käteni käsiraudoista ja sitoi minut ranteista kiinni pöydän jalkoihin.Hannu puki hupun päähänsä ja käynnisti kameran ja tuli ensin eteeni ja pakotti ison suonikkaan kalunsa suuhuni. Imin sitä kakoen, kalu tuntui vaan koko ajan kasvavan suussani! Hannu työnsi kalun vielä oikein syvälle kurkkuuni ja vetäisi sen ulos suustani liukkaana ja kiiltävänä.Seuraavaksi hän siirtyi taakseni ja tunsin kuinka hän raotti persevakoani ja painoi saman tien kalunsa anaalilleni. Hän odotti hetken, kun yritin väistellä hänen kovaa kaluaan, mutta alkoi sitten päättäväisesti työntyä sisääni avaten peräaukkoni kivuliaasti. Vihdoin hänen terskansa liukui sisääni ja kyrpää tuntui vaan riittävän, kunnes tunsin olevani aivan täynnä sitä. Hannu teki muutaman rajun työnnön ja uskomatonta kyllä minä aloin nauttia kyrvästä suolessani! Olin niin kiihottunut Hannun seksiasusteista ja muutenkin koko tilanteesta, että jo muutaman työnnön jälkeen kaluni ruiskautti spermat reisilleni, ulisin nautinnosta. Hannu vetäytyi minusta ulos ja sammutti kameran. "Taisitkin nauttia tästä?" Nyökkäsin nolona. "Haluatko lisää?" Nyökkäsin jälleen. "Hyvä on, saat lisää, mutta sinun täytyy allekirjoittaa eräs paperi. Siinä paperissa sinä ensinnäkin vannot pitäväsi salaisuuden minun pikku paheestani ja toiseksi antaudut minulle seksiorjaksi loppuiäksesi!" Kysyin että mitä seksiorjuus tarkoittaisi. "Olet käytettävissäni tällaisiin salaisiin tapaamisiin aina silloin kun haluan", Hannu sanoi hymyillen ja katsoi spermaisia reisiäni, "sinullakaan ei taida olla mitään sitä vastaan?"


Lähteet: https://m.seuraa.mobi/nainen-hakee-seuraa-Jyvaskyla.asp

Olin niin kiimoissani, että suostuin sopimukseen. Sopimus tehtiin vain yhtenä kappaleena ja se jäisi Hannun haltuun. Hannu toi minulle valmiin sopimuksen ja kynän, irrotti oikean käteni pöydänjalasta ja käski minun allekirjoittaa. Tein työtä käskettyä käsi vapisten."Miten tiesit kirjoittaa sopimuksen nimeäni myöten valmiiksi?", kysyin hämmästyneenä. "Noh, arvasin että näin tässä kävisi ja houkuttelin sinut aivan tahallani tähän. Vaimosi on kertonut minulle viehtymyksestäsi kumiin, nahkaan ja korkokenkiin...". Olin vielä enemmän hämmästynyt, että vaimoni on keskustellut Hannun kanssa seksielämästämme! Hannu näki kysyvän ilmeen kasvoillani ja hän kertoi keskustelleensa asiasta vaimoni kanssa, kun he tapailivat minun ollessani työmatkoilla. "Vaimosi hyväksyi tämän suunnitelmani, ja samoin hän hyväksyy sen, että olet tästälähin seksileluni.", Hannu riemuitsi. "Saattaapa vaimosi tulla joskus mukaan sessioihimmekin! Pääset tutustumaan oikein kunnolla myös aisankannattajan rooliin..."Hannu muisti sitten, että oli luvannut minulle vielä lisää, joten hän sitoi käteni uudelleen pöydänjalkaan ja käski minun ensin taas imeä hänen kaluaan. Se oli saanut peräaukostani paskakuorrutuksen, joten aloin yökkiä, mutta Hannu tarttui kiinni päästäni ja painoi kalunsa syvälle suuhuni, jossa se alkoi taas kovettua ja kasvaa. Kivikovana kalu painui jo valmiiksi venytettyyn peräaukkooni ja nyt Hannu nai minua loppuun saakka ja ruiskutti valtavan lastin peräaukkooni samanaikaisesti kun minä sain taas mahtavan anaaliorgasmin. Hannu jätti minut pöytään sidottuna, anus spermaa valuen avuttomana makaamaan. "Menen soittamaan vaimollesi ja kertomaan ilouutisen!"