Kaivoin Siis Laukusta Ohuet Kumihanskat Ja Peräruiskevälineet, Laitoin Pojan Polvilleen Kylppärin Lattialle - Kyynärvarret Maahan Ja Polvet Levälleen.

Ja minä panin kunnes Sanni tuli uudelleen.Mä tykkään tollasista miehistä ku sää Jake, vähän sänkee ja hikee, näkee että hommat hoituu… Mä tossa pissatessa aattelin, et haluisin jotenkin korvata tätä matkaa, niinku kiittää… ja mua alkoi ton sun vahtaaminen panettaan sikana. Vetäydyin ulos ja päästin lastini roiskuen tytön navalle. Työntelin kuin maailmanlopun edessä kunnes tajusin tulevani yhdessä silmät kiinni orkkuaan huutavan Sannin kanssa. "Hei iso sonni… pääset paneen mua teinihoroa heti, TOP 20 Deittisivustot jooko Jake, anna mulle ori tota sun kovaa, pitkää, paksua … vetele sillä niin että multa vittu taju lähtee, jooko…" Tarjous oli vastustamaton. Keltainen suihku kasteli varvikkoa punaisten saappaiden välissä ja minä puna poskilleni nousten katsoin tätä toimitusta. kysyin ja odotin reaktiota.

Oikeastaan Sanni oli aika ihana ja tosi tiukka pakkaus siis.

seksi treffi

Koko päivån Reiska oli ajanut hellepäivän kuumuudessa tiukat nahkat yllä, ja nyt mä sain puhdistaa tämän kiimaisen nahkauroon hikiset paikat. Nahkafaijan huorapoika sai pian myös maistaa nahkahousuissa hionnutta kiimaista miehen karvaisra persettä... Tuoksut ja aromit olivat huumaavat. Nuolin bootsit ja siirryin lahkeita pitkin etumukseen. Viimein Reiska laukesi, perseeni tunsi kuumat spermasyöksyt. Laitoin reilusti liukastetta reikään, ja nautinnosta voihkien työnsin anustapin sisääni. Nahkakundi@helsinkilainen.com


Reiska pumppasi varmaan puoli tuntia, joka asennossa, välillä imettäen nahkahousujen sepaluksesta sojottavaa kiimaista kyrpää ja nuolettaen hikistä nahkalle tuoksuvaa persettä. Kieli meni syvään hikiseen nahkantuoksuiseen persvakoon. Reiska pyysi aikani nuoltua ja imettyä laskemaan tiukat nahkafarkkuni.

Hotelliyö tämäkin...Heräsin, kun ystävättäreni toi oman löytönsä, miehen josta erotin vain isot mursunviikset kun häntä tirkistelin luomieni raosta, huoneeseen. Kaivoin siis laukusta Kimppakivaa - Seuraa Kolmen Kimppaan - Nainen Tai Mies Kolmanneksi ohuet kumihanskat ja peräruiskevälineet, laitoin pojan polvilleen kylppärin lattialle - kyynärvarret maahan ja polvet levälleen. Peiton alta kuului puuskutusta kun ystävättäreni antoi peruspanon, ei muuta ja käänsi kylkeä ryhtyen nukkumaan. Vein käden klitorikselle, jota liukastivat nyt myös pillusta valunut sperma ja pojan sylki. Valahdimme tyynykasalta lusikka-asennossa sängylle, pehmenevä kulli yhä suolessa. Ystävättäreni haettiin saman tien tanssimaan, itse menin baaritiskille tilaamaan lisää juomaa. Jäin kahden miehen keskelle, ja tiesin tilaisuuteni koittaneen. Pilluni tuntui märältä, tunsin kuinka lima oli kastellut reiteni, ja häpyhuulet olivat turvonneet. Poika ei ollut sitäkään ennen tehnyt, ja kuin nuorella miehellä ikään - taas seisoi.

Poika inahti muttei huutanut, kun liukas sormi painui anukseen.

seksi treffi