Jollain Konstilla He Saivat Moloni Taas Turpoamaan Ja Käsittely Muuttui Rajummaksi.

Minä kiehuin kiimasta. ”Hyvinhän se seisoo”, hän sanoi. Lopulta laukesimme molemmat ja sovimme pian uudesta tapaamisesta
Kiimoissani aloin riisua hoitajaa, revin suorastaan vaatteet hänen päältään. Uuuh mikä nautinto. Hoitaja vain hymyili tyytyväisenä puristeli kyrpääni hetken ja alkoi imeä posket lommolla. Hän alkoi tunnustelemaan jalkojani ja minä näin hänen paidan kauluksestaan sisään.deittipalvelu
Lähteet: http://perincontrinnunci.xyz/nettiseksia-50-treffit-materoKotona Maaria odotti minua sängyn alla peitossa. Heti, kun Maaria sai sanat ulos suustaan, laukesi kaluni hänen käsilleen ja minun oli pakko ähkiä, kun orgasmi oli niin voimakas.

"Kulta, sovittaisko niin, että sä tuut huomenna vähän myöhemmin töistä kotiin, jooko?" Kieleni saavutti vitun joka tuntui kuumalta ja märemmältä kuin koskaan aiemmin. Pyysin, että se laittais kumin, mutta se vaan nauro, että valkoisia lutkia pannaan paljaalla. Menin hänen viereensä naama punottaen ja tiedustelin, miten se oli mennyt.

Tarina oli fantasiaa, mutta olen 30+ mies ja haluaisin oikeasti tuollaiseen rooliin, jossa joudun nuolemaan naisen vitun puhtaaksi ison mustan miehen jälkeen :)
Minua suututti, mutta Maaria lohdutteli ja sanoi, etten kai voi olla vihainen, sillä minun kullinihan seisoo.

Aikaa kului viikko pari, kunnes Maaria eräänä iltana ilmoitti, että nyt hän on löytänyt sopivan mustan rakastajan.

"Oih kulta, mä sain monta orkkua, kun musta mulkku sykki mun vitussa.Nuohoojan kesä

Mutta ne on muuten niin ihania miehiä. Tartuin häntä isoista paksuista futispallon kokoisista meloneista ja laukesin, mutta niin laukesi Mirjakin.

Minna hierottiin vanhimman oikeudella ensin ja apuna piti käyttää hierontasauvaa, joka löytyy mun jalkojen välistä ja jonka Mari imi juhlakuntoon, sitten olikin Marin vuoro. Niinpä niin, olin ihan saippuassa muuten paitsi uudelleen stondiksessa oleva kulli. Tarvittiin vähän Marin apua ja hän sovittikin kaluni Minnan takareikään, joka tuntuikin tosi ahtaalta.

- Päivää, olen Makkosen Mikko, nuohooja ja mun pitäisi nuohota teidän röörit!

Mirja heitti vaatteet pois, kiipesi lauteille ja sanoi:

- Tulkaa tekin!Minna ja Mari (siis se nuorempi) istuivat sohvalla jalat levitettyinä ja sanoivat: kuulehan Mikko, nyt kun olet täällä, niin sudipa Näin Saat Seksiseuraa Netistä meidän pillut samalla puhtoisiksi - ollaankin oltu ilman sutia koko alkuviikko!

- Mun on kyllä pakko olla maissa vielä tänään, olis yks meno!

- Mikko, sulla on kaunis ja iso kyrpä! Minna sopersi jotain nahkakuulasta ja lyhistyi syliini. Nainen sopersi jotain hevonmulkusta ja meni tyytyväisen oloisena järveen pesemään pilluaan.

Mari Löydä Seksikumppani Suomesta aloitti saippuoinnin ylhäältä ja Minna alhaalta, missähän aikovat törmätä? Jollain konstilla he saivat moloni taas turpoamaan ja käsittely muuttui rajummaksi.deittipalvelu