Jalkovälissä Ei Tapahtunut Enää Mitään Pientä Heräilyä Vaan Jouduin Siirtymään Todella Ripeästi Toiselle Penkile Lopetettuani Hieromisen, Ettei Hän Olisi Huomannut.juoksulenkki Tulisi Säännölliseksi Kuvioksi Arkeen Tästä Lähin.

Aloin nuolla kyrvän huippua ja hänen kiveksiään ja kyrpä kovettui silmieni edessä...

Polvistuin hänen eteensä ja katsoin häntä suoraan silmiin kun avasin hänen farkkujen vetoketjun...

**nyt on pesukoneen vuoro ja sitten taas sun huora, nyt käy siistiytymässä!

Käteni laamntuivat ja romahdin maahan..

**oh..** kuului huoneeni ovelta...

Minihameita, stringejä ja dildo... Otin blondin peruukin ja verenpunaisen huulipunan ja varastin joitain siskoni ripsi ja luomi värejä...Ja viimeiseksi valkoinen toppi joten hartiani eivät haitanneet.

Hetken vain tuijotin tuota ihanuutta ja sitten otin sen suuhuni..seksi kontaktit


Siveysvyössä palvelemassa

Seisoa alasti tämän lähes vieraan naisen edessä hänen olohuoneessaan.

"Aloitetaan näin alkuun jollain helpolla, ensin pyyhit pölyt, sitten imuroit ja lopuksi luuttuat lattiat, siivoustarvikkeet löytyy tuolta." hän komensi osoittaen kaapin ovea eteiskäytävällä. "Nouseppas ylös, minä haluan katsoa uusiksi tuota vyötä."

"Hyvä poika, nyt tarkastetaan jälki, jos se on hyvää, runkkari saa palkinnon, muuten seuraa rangaistus." Kun viimein olin saanut lattiat luututtua menin hänen luokseen ja polvistuin "Pölyt on pyyhitty ja lattiat on imuroitu ja luututtu, Rouva".Aina tapaamisissa miehen pitäisi tehdä mitä hän haluaa ja mahdollisesti palkkioksi antaisi miehen laueta, ehkä.Hän otti mukavamman asennon tuolissaan ja aloitti katsomaan televisiota. Hän kierteli huoneet läpi, minä seurasin määräyksen mukaan kontaten hänen perässään.

Olin ostanut siveysvyön, testaillut sitä, ensin pitänyt päivän, sitten useamman ja nyt se Seksitreffit Helposti Netistä oli ollut paikallaan kaksi viikkoa. Hän myös tarkasti, että numerosarja muovilukossa oli sama kuin pariviikkoa aiemmin lähettämässäni kuvassa.Tilanne oli jotenkin epätodellinen, nöyryyttävä ja kiihottava. Tottelin nopeasti ja seisoin hänen edessään hänen tutkiessaan siveysvyötäni. "Kyllä haluaisi, Rouva" vastasin.

Hänen luokseen päästyämme hän käski minun hakea hänelle lasillisen viiniä keittiöstä ja tuoda se hänelle olohuoneeseen.


Uusi elämä

Annoin etusormeni vaeltaa hänen peppuvakoaan pitkin. Hieno idea, kunnes todellisuus taas iskee kohdalle ja tuhoaa hienot suunnitelmat. Anssi tutustui sillä välin asuntoon.

Juteltiin siinä hetki vielä lähiseudun kuntosaleista - oikeasti kiinnosti tietää niistä, jos alkaisin taas käymään salilla. Pieni ryppyreikä sykkimässä silmieni edessä näytti aivan uskomattoman haluttavalta ja painoin pääni aivan lähelle. Jalkovälissä ei tapahtunut enää mitään pientä heräilyä vaan jouduin siirtymään todella ripeästi TOP 20 Deittisivustot toiselle penkile lopetettuani hieromisen, ettei hän olisi huomannut.Juoksulenkki tulisi säännölliseksi kuvioksi arkeen tästä lähin. Kaluni jäykistyi aivan äärimmilleen miettiessäni miltä tuntuisi upottaa se tuohon tiukkaan peppuun.


Lähteet: http://www.treffit.video/FI/Kauhajoki-Treffit/Seksi-Treffit-Kauhajoki/Gratis-Seksi-Treffit-Naiset-Luokiteltu-Kauhajoki-Sex-1-1.aspx

seksi kontaktit