Ihailin Itseäni Peilistä Ja Sain Päähäni, Että Minun Täytyy Saada Vaatimattomat Lihakseni Vähän Paremmin Näkyviin.

Haluan heti paljon ja kovaa.Oven avattuani huomasin että eräs työntekijöistä oli tullut purkamaan joulukiireitä. Pekka kehui heti että hänellä on iso, siis ISO ja kysyi että pitäisinkö isosta, ja kehui pitävänsä sukista. Päälläni mulla olisi musta kapea lyhyt hame, punainen napakka avonainen pusero, alla mustat pitsirintsikat jotka tuo rinnat ihan tyrkylle, mustat sukkanauhaliivit ja sukat, pikkuhousuja en olisi laittanut ollenkaan koska se vie niin kauan aikaa riisua ne. Pekka oli sanojensa veroinen mies! Harmi vaan Pekan vaimo oli kotona joten en vienyt Pekkaa ihan pihaan asti ettei tarvi selitellä mitään.

Ihania olisivat tällaiset illat....unelmia vaan.

treffit seksi

Mä ulvahdin tuskasta, mut nyrkki solahti jälleen mun sisään. Se hiukan lievitti sitä tuskaa joka mulla oli lihassa, mut ei sitä tuskaa joka mulla oli sielussa tosta merkistä. Silti se varo koskettamasta mun eturauhasta. Mun oli ikävä mun Masteria ja Mikaa. Mun persettä särki ja Hanki Ilmaista Seksiseuraa Suomesta nyt siellä ois merkki joka tarkotti et mä tykkäsin fistauksesta. Luulin et kohta chästy sanois poks ja mun kyrpä pääsis vapaana heiluun ja hinkkaan itteensä vasten tätä penkkiä ja lopulta heittään mällit lattialle, mut ei.

"EI SAATANA, TOTA EI MULLE TEHDÄ" mä huusin kauhuissani. Isäntä polki mun kolme päivää rikki revittyä persettä ja Ville raiskas mun suuta. "Haluan, orja haluaa että isäntä fistaa orjaa rajusti ja kunnolla" mä sanoin sille kiimoissani.

We intend this dedication to be an overt act of +relinquishment in perpetuity of all present and future rights to this +software under copyright law. +THE SOFTWARE IS PROVIDED "AS IS", WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, +EXPRESS OR IMPLIED, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO THE WARRANTIES OF +MERCHANTABILITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE AND NONINFRINGEMENT.

Lähteet... https://github.com/wiltteri/source/commit/0c1ea5d2e6ecb0637931b472080733fae1869649

Musta-Jukka 2

Jopa korkkaamattomia sukkia ja kalsareita.Siellä heittäydyimme hikisinä puhtaille lakanoille. Hän kehui minun lähes rasvatonta vartaloani, ja tietysti minä hieman nikotellen hänen. Oletko menossa jatkoille kavereittesi kanssa?Lähdin baarikierrokselle yhden homoparin, Arin ja Konstan, sekä puolitutun Heikin kanssa. Minun teki mieli vilkaista, mitä Jukka Näin Saat Seksiseuraa Netistä puuhasi ovella. Ihailin itseäni peilistä ja sain päähäni, että minun täytyy saada vaatimattomat lihakseni vähän paremmin näkyviin.

En vastannut mitään.

- Eipä paskempaa.

Kerran Jukka tuli pöytämme luo ja plokkasi pari tyhjää tuoppia.

- Toni, moi! Onhan ne homoja, vai? Äkisti kaappasin hänet rajuun halaukseen. Se oli elämäni pano!

Avovaimon siskoa

Lopetan hetkeksi pitäen kaluni anaalissa ja kysyn Sannalta haluaako hän spermat peppuun, suukkiin vai mihinkä. Tunnen Sannan saavan jättiorgasmin ja otan kaluni ulos.Nai mua lujaa!"

Vien mennessäni ison pullon Koskenkorvaa tuliaisiksi koska tiedän Sannan pitävän kyllä alkoholista ja asetun taloksi. Vastaus kuuluu "Kasvoille ja suuhun, kiitos"

Otan meisselin pois Sannan rectumista ja putsaan sitä hieman paperilla ja menen selälleni sängylle. "Ei oo sellaista", sanoo Sanna ja jatkaa "Mä oon kohta 25v ja vielä koskematon.." Ekaks sattuu mut muuttuu kyl nautinnoksi." Sanna kiemurtelee tuskissaan sa sanoo "Nuolethan sä mua sieltä.. joohan?"

treffit seksi