Hiljennät Vauhtia, Ja Käännyt Syrjäiselle Metsätielle Ja Pysäytät Auton Pienen Lammen Rantaan.Mutta sitten seuraavana päivänä kävimme krapula-aamupalalla, suolasta ja muuta purtavaa syömässä. Olin saunassa "rouvien" kanssa, mietin että eihän he huomanneet mitään. Ja samalla haettiin vaihto vaatteita ja hieman juhannus juomaa.

Jere halusi viettää juhannuksen hotellissa. Tuntui hyvälle, sähkäreitä säkenöi ympäri kehoa.

Juhannus kului ottaen juhla juomaa ja otin sitten mieheltä suihin silloin kun olimme huoneessa.....Minä otin pois uikkarin ja hän uimahousut. Odotin että he kysyisivät jotain, mutta puhuimme että mistä he ovat tulleet viettämään juhannusta.Mies sai laitettua housut jalkaan, mutta minä jouduin taituroimaan uimapuvun kanssa piilossa, jottei naiset huomaisivat touhujamme..seksiseuraa

Oven takaa kuului ääniä joita jäin hetkeksi kuuntelemaan. Sitten hän jatkoi, ”mutta eiköhän se olisi isännän vuoro taas.” Satu nousi ylös ja seurasi Jarin perässä ulos kylpyhuoneesta. Yllätyin kuitenkin toistamiseen kun kuulin hänen sanovan, ”Hyvä että Satu huolehtikin vieraastakin, eihän tässä talossa saa puutteeseen jäädä.” Sitten hän levitti Katselin Kun Vaimoni Antoi Pillua Nuorelle Miehelle Mökillä ne V-kirjaimen muotoon. Siitä huolimatta jatkoin pillun nuolemista, kunnes kuulin Sadun alkavan voihkia äänekkäästi ”Aaah – ooh, älä lopeta – nuole mun kiimavittua”, Satu huohotti. Myös hänen lantionsa alkoi täristä ja entistä voimakkaampi huuto purkautui hänen huuliltaan ”AAIIIOOOHH”, Satu ulisi. Kulkiessani Jarin ja Sadun makuuhuoneen ohi en voinut olla pysähtymättä. Välillä Seksideitti Netistä Ilmaiseksi pitkin lipaisuin ja välillä hänen paisunutta klitoristaan imien. Limaa ja nesteitä pursui hänen vitustaan sängylle hänen lauetessaan mahtavaan orgasmiin.Ajelulla

Huudan nautinnosta, sinä jatkat antamatta armoa ja hetkeksi hukkaan itseni ja maailman. Päälläni on hame, ja kätesi lähettää väreitä koko kroppaani varsinkin osuessaan hameen paljastamalle paljaalle iholle. Murahtaen nouset seisomaan ja astelet eteeni. Välillä lasket oikean kätesi reidelleni, ja tunnen kuinka kuuma halu hulvahtaa kroppani lävitse, pilluni tuntuu litisevän märältä.

Tunnen kuinka orgasmi alkaa lähestyä, ja kiihdytän tahtia. Lopulta peppuni on tottunut kulliisi, ja alat varovasti työnnellä edestakaisin. Kiedon jalkani vyötäröllesi ja suutelen kaulaasi, rintaasi, poskiasi ja suutasi. En ole ehtinyt toipunut edellisestäkään orgasmista, mutta kullisi tekee niin hyvää!Kastelet kullisi pilluni mahlassa, ja varovasti asetat terskasi peppureikäni kohdalle. Silitän kovettunutta etumustasi kangaskerrosten lävitse, ja huokaus pääsee huulistasi. Aivan kokonaan en saa sinua suuhuni, sillä kullisi on kasvanut niin pitkäksi. Välillä aivan terskan päätä, välillä upotan sinut kokonaan suuhuni. Hiljennät vauhtia, ja käännyt syrjäiselle metsätielle ja pysäytät auton pienen lammen rantaan. Käännyn ympäri, nojaan koivua vasten, ja yritän tasata hengitystäni samalla kun pidän sinua sylissäni. Otat käsistäni kiinni, ja nostat ne pääni yläpuolelle, lukiten ne sinne toisella kädelläsi. Nyökkään myöntävästi, ja varovasti painaudut peppuuni sisälle, aivan vähän ensin. Olen täysin tyydytetty, mutta tunnen uuden himon aallon sisälläni kun suutelet minua.


Lähteet: https://www.seksitreffit.net/

seksiseuraa