En Voinut Muuta Kuin Ynähdellä Nautinnosta, Ajatus Kunnon Naimisesta Takaapäin Oli Sietämättömän Kiihottava.

Kaivoin laatikosta patterikäyttöisen vibraattorin esille. Hän katseli oudoksuen puuhiani. Aloin hyväillä häntä ja pian hän rauhoittui. Vaikka Anna oli todella lujatahtoinen, aloin jo huomata turhautuneisuuden merkkejä. Sitten lopetin ja odottelin vähän aikaa. Mulla on sulle yllätys”.

Työnsin hänet sängylle makuulleen. ”Hei!”

seuranhaku

Siinä sitten naimme ja aloimme pikkuhiljaa siirtyä makuuhuoneen puolelle...Marja sanoi ja jatkoi "runkuttamista" didlollaan vittuuuni. Olin jo kauan halunnut Marjaa (nimi muutettu)

Sitten kerran ollessamme saunassa rupesimme puhumaan kaikesta (mistä nyt naiset yleensäkin puhuvat) kun rohkaisin mieleni parin kaljan avustuksella ja kerroin Marjalle että olen lesbo.

"Mitä mistä sä ton sait?"


Yllätyksekseni Marjakin sanoi olevansa.

Suutelimme ja halusin vain päästä nuolemaan hänen ihanaa posliiniksi ajeltuaan vittua.

Parin minuutin päästä kävimme käsiksi toisiinne kuin kiimaiset kissat konsanaan.

If you are addicted to dating site, the best way to get you out of this cycle is to multiply the outputs instead of staying cloistered at home at your computer waiting for love.Attending gyms, concerts and clubbing are opportunities to meet potential suitors. The treffit site Victoria Milan launched a very useful tool: thespeed flirtwe urge you to try.How it works: a series of profiles corresponding to your search criteria appear on the screen allowing you to sort a few clicks away those you want to meet others.Your suitors can do the same with a large number of candidates.The goal is that you will get a list of candidate (s) that appeal to you but who likes you too!Then, there is more to contact to see if you're on the same wavelength.A real time saver! Once you register (free), specify the type of relationship you are looking for: would that story without a future or rather the great love?You complete your profile by inserting only the data you want to share.

Lähteet... http://prsync.com/victoriamilan/avoid-being-addicted-to-online-dating-656746/

Omin käsin

Haluaisin painaa huuleni kaulaasi vasten, korvanlehdellesi. Se on kova. Käteni puristuu tiukemmin varren ympärille, Hanki Seksiseuraa Ja Panoseuraa Paikkakunnaltasi liikkutan kättäni hitaasti. Hellä mutta vaativa kätesi, pehmeät huulesi, liukas kielesi...Lantiossani kihelmöi. Kuka saa olla lähelläsi, paistatella hymyssäsi. Sitten hieman kiihkeämmin, vartaloiden kiemurrellessa toisiaan vasten, iho ihoa vasten. Pidätän hengitystäni. Saippuasta liukas käteni tarttuu penikseeni ja huomaan sen olleen luonasi ajatuksissani, se on herkkä ja puolikova. Hikipisarat vierivät ohimoillani kun poljen kuntopyörää.

Nivusiani kuumottaa, kivekseni ovat kireät ja hellät. Kunnes himomme saisivat vallan ja antaisimme niiden viedä meidät mukanaan kuumaan sekä kiihkeään pyörremyrskyyn.Toisen käden puristuessa nyt jo tiukemmin penikseni ympärille, liikkeesi kiihtyessä. Sylini olisi täynnä sinua, sinun pehmeää ja lämmintä vartaloasi, puristuessasi kovan, kuuman Seksin Harrastaminen Muiden Kuin Oman Kumppanin Kanssa Piristää Parisuhdetta ja halusta kipean kaluni ympärille...

Iso syntymäpäiväyllätysMieheni riisui minut hitaasti samalla suudellen rintojani, vatsaani, häpykumpuani. En voinut muuta kuin ynähdellä nautinnosta, ajatus kunnon naimisesta takaapäin oli sietämättömän kiihottava.

Tunsin kuinka suunnaton orgasmi lähestyi ja kun minua nussiva mies alkoi hyväilemään peppureikääni samalla kun tahti kiihtyi tuntui etten enää kestä hetkeäkään. Nyyhkytin vielä orgasmin kourissa kun minut käännettiin selälleni, jalkani nostettiin korkealle olkapäille ja kyrpä porautui jälleen vittuuni, nyt jo vaativammin ja rajummin. Ihana yllätys sekin, saisi pitkästä aikaa laittautua hieman ravintolaa varten.

Samassa olin jo ihan muissa maailmoissa, orgasmi vei minut mukanaan todella rajusti mutta tunsin kuinka tuo iso kyrpä laukesi samalla sykkien sisääni. Tästä lähtien vain en ollut koskaan pettynyt lahjaani vaikka se olikin odotettavissa...Lähtöä tehdessämme mies kuitenkin sanoi etten kiirehtisi ja nouti respasta huoneen avaimen!

seuranhaku