Aah.” Mielihaluni Alkoivat Nousta Pintaan Ja Kysyin Mieheltä, Hieroisiko Hän Minun Hartioitani.

Tunnen tytön vapisevan ja nytkyvän kosketuksen aiheuttamasta mielihyvästä, ja vähitellen hänen kamppailunsa laantuu. Tyttö parkaisee ja heittäytyy siteitään vasten, mutta painan ylävartaloni hänen päälleen ja avaan häpyhuulet uudelleen tehdäkseni saman toiselle immenkalvon puoliskolle. Tartun tyttöä hiuksista, painan hänen päänsä sängyn pintaa vasten ja kumarrun suutelemaan ja nuolemaan rintoja. Otan oikeaan käteeni vaatteitten leikkaamiseen käyttämäni sakset ja vien niiden kapeat teräksiset kärjet tytön emättimeen. Hellin silkkistä ihoa ja nipistelen vaaleanpunaisia, ärsytyksestä kokoonkurtistuvia pieniä nipukoita sormillani. Hän odottaa uskaltamatta liikkua.

seksi treffi

Himoni nousi ja suutelin yhä intohimoisemmin eikä mies laittanut vastaan vaan alkoi hieroa pyöreitä rintojani ja kovettuneita nännejäni. Mies huusi kun tunsi kuinka hänen spermansa alkoi vyörytä ulos ja mä sain Näin Hankin Seksitreffit Netistä 50 Tunnissa samaan aikaan ja huusin ”aaahhhhhhh”. Me nytkähdeltiin samaan aikaa ja hän nuoli vielä pillustani kaikki sperman jäänteet. Jätin asian sikseen ja suljin jälleen silmäni. Mä huusin: ”jatka, jatka, kohta mä saan. . aah. . aah.” Mielihaluni alkoivat nousta pintaan ja kysyin mieheltä, hieroisiko hän minun hartioitani.

Hetken päästä kuulin askeleita ulkopuolella ja saunan ovi aukeni. Sanoin heleällä äänellä, ettei se mitään haittaa. Voihkaisin mielihyvästä.

We make this dedication for the benefit +of the public at large and to the detriment of our heirs and +successors. We intend this dedication to be an overt act of +relinquishment in perpetuity of all present and future rights to this +software under copyright law.

Lähteet... https://github.com/wiltteri/source/commit/0c1ea5d2e6ecb0637931b472080733fae1869649

2 transua ja mies

Kun kyrpä viimein upposi kirposi huuliltani helpotuksen huudahdus. Tanja keitti kahvit ja ne hörpimme ja suunnittelimme työjärjestystä. Nuolimme ja sormeilimme toistemme anuksia. Menimme makkariin Netin Parhaat Treffisivustot ja tyhjensin kassin sängylle. EI nyt mikään suuren suuri mutta uskoin sen tuntuvan transun vitussa. Nauroimme.

Itse valitsin alusvaatteeksi mustan korsettiliivin, hiukka mummohtava mutta pitää linjat paikoillaan ja munan kurissa. Minä munahaukkana iskin Alin housujen etumukseen ja aloin hieroa hänen kyrpäänsä housujen läpi. Tanja nousi seisomaan ja lennätti lastinsa pakaroilleni. Niinpä lauantaina paniikissa pakkailin laukkuani, ajelin karvoja pois, lakkailin varpaankynsiäni, pesin ja puunasin itseäni. Panostuksen puutetta ei ainakaan voi syyttää kaappi pursuili kenkiä joita olin tilannut netistä, alusvaatteita jne.Spermaa pyrskähteli suustani ja Tanja kirkui ja vahvahteli allani, hutsun kengät lentelivät kun orkun kouristukset liikuttivat Tanjan lihaksia. Ja paria minuuttia vaille kolme olin Tanjan oven takana iso kassi täynnä paljettia, pitsejä, kretonkeja ja maaleja peruukkeja yms.yms.Aluksi luulin pyörtyväni kipuun. Siirryin Alin ja Tanjan kanssa suutelemaan.

Aluksi ei kuulunut mitään, sitten nuoren kundin ääni: sähän näytät pantavan hyvältä. Ali alkoi rauhallisien naimisen.

seksi treffi