*aah...

Kohouma housuissani sitä vastoin alkaa olla kivulias. Pysyen edelleen pohjilla kierrän käteni Anjan ympäri, hyväilen aluksi kiinteää rintaa. Palaan olohuoneeseen, polvistun lattialle ja otan toisen jalan syliini. AAHHRRGGHH!!”. AAAHHHH!!”Otan kynttilän pois, nostan Anja pystyyn ja talutan kylpyhuoneeseen. Anjan selkä taipuu kaarelle, ”Oi Jumalaaaaahhhh!!!” Mieleni malttaen jätän klitoriksen vielä rauhaan. , huokaisee Anja ja ottaa sykkivän kaluni suuhunsa. Jatka!seksiseuraa helsinki

Osaan olla mukava ja rento seuramies , mutta tarvittaessa kamarin puolella myös naiseni rajusti ottava uros. Seuraavan viikon aikana sitten vaihdoimmekin sähköpostitse melkoisia fantasioita ja täytyy sanoa, että meikäläiselläkin alkoivat jo pallit lupaavasti kutista. Raskain mielin minun oli luovuttava pikku lutkastani.Sovittuna aikana Jane soitti summeriani ja laskin hänet rappukäytävään samalla avaten asuntoni oven raolleen. Yhteisestä sopimuksesta nöyrä seksiorjani livahti takaisin vessaan, siistiytyi, vaihtoi vaatteensa ja poistui sanaakaan sanomatta asunnostani. Hän kertoi olevansa viisikymppinen, varattu mies, joka pukeutui mielellään korkokenkiin, pitkiin sukkiin ja korsetteihin, meikkasi ja käytti myös peruukkia. Asetuin sitten sohvaani ja pistin anaaliporkan pyörimään samalla kun kuulin Janen livahtavan asuntooni, sulkevan oven ja vetäytyvän vessaan vaihtamaan asusteita. Kyseessä ei tietenkään ollut ensimmäinen tämän tyyppinen ilmoitus, johon olin vastannut, joten olin melko varma siitä, että mitään asiasta en taaskaan sen koommin kuulisi. Sovimme päivämäärän ja kellonajan – tuntomerkkinä hotellin aulassa toimisi molemmilla keltainen kaulaliina. Seuraava kerta olikin jo melko irstasta menoa, mutta paras olisi vasta tulossa: Koska meillä vaikutti olevan tilanne, jossa molemmat saivat täsmälleen sitä, mitä halusivat, päätimme kolmen tai neljän hotellikeikan jälkeen tavata seuraavan kerran asunnossani kantakaupungissa.


Lähteet: http://kikseuraa.net/


Voihkimme ja huohotamme kiihkosta. OOH... *AAH...

Suutelemme pitkään ja hieromme klittojamme toisiamme vasten.

Vartin kuluttua ovikello soi. Alan voihkia hiljaa ja siirryn käsilläni alemmaksi. Nouset päältäni ja nostan polveni koukkuun levittäen jalkojani. Alat riisuutua, mutta käsken sinua lopettamaan ja katsomaan, kun tyydytän itseäni. Istut lattialle ja minä alan hieroa rintojani.
Sinä olet ollut töissä ja tulet kotiin aivan pian. Otan sormillani stringit pois ja kosketan klitoristani. Puen ylleni mustat rintaliivit, mustat stringit ja juon lasin punaviiniä. Nousen ylös ja suutelen sinua kiihkeästi.