- Okei, Samuli Sanoo Hyvin Ihmeissään.heli Puoliksi Huutaa Että Samuli Kuulee.- *muminaa*heli Hymyilee Samulin Viimeisille Muminoille, Voi Voi Kuinka Helppoa Tuota Poikaa On Vedättää.- Ehei, Jos Sä Haluut Vielä Joskus Saada Multa Niin Sä Pelaat Niinkauan Ku Mä Sanon!

Mitähän tuo nainen aikoo?

- Näin Hankit Kiimaista Seuraa Ja Seksiä Netistä Okei, Samuli sanoo hyvin ihmeissään.Heli puoliksi huutaa että Samuli kuulee.

- *muminaa*

Heli hymyilee Samulin viimeisille muminoille, voi voi kuinka helppoa tuota poikaa on vedättää.

- Ehei, jos sä haluut vielä joskus saada multa niin sä pelaat niinkauan ku mä sanon!

Samuli kääntyy ja näkee Helin selällään sormet pillussaan, hänen vartalonsa kouristelee juuri tulevan orgasmin vallassa

- Hei mitä sä, Samuli saa sanottua...Aah, vittu tää kiihottaa ku toi ei tajua yhtään mitä sen takana tapahtuu, Heli ajattelee ja hymyilee. Heli on ihan orgasmin partaalla kun hän huutaa: Samuli, katsos tätä!

Heli asettaa korvakuulokkeen takaisin paikoilleen ja katselee kuinka Samuli kuolee kerta toisensa jälkeen 11-vuotiaiden käsissä jotka ovat valovuoden edellä häntä tuossa typerässä ajanhaaskauksessa.

- Hiljaa, älä edes yritä, sä et enää tänään saa mitään, Heli keskeyttää Samulin.Heli näkee kuinka Samuli vaan tuijottaa hänen kiemurtelevaa vartaloaan epäuskoisin silmin.Äläkä luulee että sä hyppäät pukille nyt, mä laitan vaatteet päälleni ja menen katsomaan televisiota, sä voit nyt lopettaa pelaamisen, Heli sanoo nyt jo hymyillen Samulille.

seuranhaku

"Onpa tämä iso", sanoin. Tosin koska oli jo melkein pimeää, niin kuin elokuun lopulla yöt ovat, en nähnyt juuri mitään.Hetkessä suuni oli aivan täynnä kuumaa, tahmeaa spermaa, mutta en halunnut niellä kaikkea, vaan puristin huuleni tiukasti peniksen varren ympärille, jotta saisin kaiken tuon ihanan tahman talteen. Puristin lopun saippuavaahdon sienestä käsiini, ja rupesin pesemään Karin vatsaa, josta hitain kädenliikkein etenin karvoituksen kautta kunnes lopulta otin ison peniksen käteeni.

Ehdotin, että jospa lämmittäisimme saunan, niin on mukavampi peseytyä ja käydä järvessä Suomi Seksitreffit, Seksikumppani, Sexpartner, Seksi Treffit, Sex Dating vaikka uimassa. Karin ehdotuksesta riisuimme vaatteet jo mökissä, mistä olin vain mielissäni - voisin saunaan kävellessä jättäytyä taakse ja katsella kaverini pyllyä hänen kävellessään edessäni.

Saunassa otimme ensin kunnon löylyt ja kävimme välillä saunan kuistilla istuskelemassa - nyt saatoin vihdoinkin nähdä Karin alastomana ja sain vahvistuksen epäilyilleni, eli aikamoinen mela pojalla oli!

"Mitä sä teet" kysyi Kari, jolloin päästin herkun hetkeksi suustani ja vastasin, että "haluan nähdä tämän jäykkänä ja isona", ja sitten imaisin sen takaisin ja varovasti otin kalun yhä syvemmälle suuhuni.

Thus, for a first date, avoid too romantic places, or that clearly shows your future intentions.Prefer an activity like bowling, cinema etc. Show your partner that initially, you want to concentrate on having a good time!And the feeling and destiny will do the rest.

Lähteet... http://prsync.com/victoriamilan/avoid-being-addicted-to-online-dating-656746/

Niina saa vierasta

Sitten hän nauroi ja totesi Niinan haluavan puhua kanssani, ja ojensi puhelimensa.

Olin harmissani rauhani häiritsemisestä, mutta onneksi Riikka katosi makuuhuoneeseen etsimään puhelintaan, eiköhän se kohta häipyisi. Jatkoi panemista kovalla tahdilla, en hiljentänyt vauhtia vaikka Riikka sai ensimmäisen orkkunsa, nautin sydämestäni tuon kiusankappaleen käyttämisestä. Päätin antaa neidille mitä neiti halusi, ja asetin kaluni kohdilleen. Menin perästä sängylle ja Riikka oli heti jatkamassa siitä mihin oli olohuoneessa jäänyt. Epäröin hetken, mutta Niina katkaisi ajatukseni kuiskaamalla käyneensä pesulla.

Minun oli vaikea pidätellä nauruani Niinan vuodatuksen aikana.

Mökkireissustamme oli kulunut reilu puoli vuotta, ja suhteemme oli vakiintunut.

Kimppa Kouvolassa

Jokke kertoi, että hieman täytyy odottaa kunnes toinen mies eli "Make" ehtii kotiinsa, jonne sitten menisimme.

Make otti päästäni tukevamman otteen ja huomasin kuinka hänen kalunsa koveni ja kassit vetäytyivät taakse.

Nyt olikin jo viisi orgasmia yhteissaldona!

Jokke vetäytyi sisältäni.Pyöritin kieltäni terskan ympärillä ja imin posket lommolla samalla kun toisella kädellä runkkasin kyrvän vartta ja toisella kädellä hieroin Joken painavia kasseja.

Jokke lähti suihkuun. Itse huohotin taas kiimasta, oma kyrpäni kovana, mutta en uskaltanut sitä runkata, etten olisi tullut liian aikaisin.

Jokke oli n 35-v ja saman ikäinen olisi kuulemma Makekin.ihmetteli Make

Jokke nousi katsomaan ja hämmästyi kun dildosta oli jo varmaan 25 cm hänen perseessään.

seuranhaku