- Jep, Mähän Se Olen.

Se lisäsi tunnelatausta melkoisesti. Oli mahtava tunne kun kaikki kolme nauttivat samalla kertaa toisistamme.

Altaassa viihdyin jonkun aikaa, samalla katsellen kavereita, ja samalla heidän "pikkuveljiään". Siellä oli suomalainen, että turkkilainen puoli. Annoin hänen jatkaa vartaloni tutkiskelua, samalla myös itse annoin käteni liukua hänen vartalolleen. Ovesta sisälle tultua näin heti alastomia miehiä. Lopulta hänen kätensä tarttui kulliini ja se oikein nytkähti kiimasta.

Muutaman minuutin jälkeen, huomasin kolmannen kaverin lähestyvän meitä. Hänen tultuaan lähelle ojensin käteni ja tartuin hänen kulliinsa himon vallassa.

Tämän jälkeen hän kysyi; "oletko terve", myöntävän vastauksen saatuaan, hän otti kullini suuhunsa. Jatkoimme vielä hetken toistemme vartaloiden hyväilyä tunnekuohun laskemisen ajan.Olin kaikkeen näkemääni erittäin tyytyväinen ja sisällä alkoi hyrrätä.

seksiseuraa netistä

Neljäs mies jäi vielä taka-alalle, jutteli vielä Saara, 19, Rahoittaa Opiskelunsa Myymällä Seksiä Peten kanssa. Hän ei pettänyt luottamustani, vaan muutaman työnnön jälkeen tuli ähkäisten kuuluvasti.Pete alkoi sormeilla klitoristani, ja kuuma aalto lähti vyörymään varpaistani ylöspäin. Luulin halkeavani, mutta onneksi olin märkä muiden miesten käsittelyn jäljiltä. Tulin melkein saman tien. Tunsin vastenmielisyyttä kun hän nai minua, mutta mustan miehen hyväily sekä minua suutelemaan tullut arabi tekivät oloni hyväksi. Selkäni kaartui minun saadessa orgasmin, ja orgasmini huomatessaan Pete antoi spermansa syöksyä syvälle pilluuni.Huomasin, että muut olivat kaikki alushoususillaan, etumuksen pullotuksesta päätellen he halusivat jatkaa siitä mihin Pete oli lopettanut.

Eka kertaa huorana miehelleSen henki haiskahti pikkasen viinalle, oli varmaan juonut jotain ravintolavaunussa. Kurkkasin ikkunasta ja näin kun pukuun pukeutunut keski-ikäinen kaveri astu ulos taksista. Mä istuin viel sohvalla kun se tuli mun eteen seisoon ja sanoi:

- Ruvetaas poika hommiin.

Mua jännitti ihan perkeleesti.

Tein just niinku se käski ja supistelin persettä aina kun se työnsi kyrpää syvemmälle. Joukon kans alettiin runkkaamalla mutta mulla oli Kalle-lehtiä ja huomasin Joukonkin katselevan niitä gay-sivuja pitkään aina välillä ja tuntu että se halus mun huomaavan sen.
- Jep, mähän se olen.

Mutta takaisin tähän tarinaan, noiden aikojen jälkeen mua oli kiinnostanut myös miehet, vaikka en ollut tehnyt mitään asian eteen. Se veti lompsan taskustaan ja otti sieltä pari seteliä.

Nuorta lihaa

Talo on Riitan vuokraama pienehkö vanha viihtyisän oloinen kahden huoneen ja keittiön, sekä ulkosauna pienellä pukuhuoneella on hänellä käytössään.

Suutelimme ja hivutin sormeani ulkoisille häpyhuulille, Riitan hengitys kiihtyi ja reidet aukesivat enemmän, otin hänen kulliani pitelevästä kädestään kiinni ja liikutin sitä niin että hän sai vedettyä esinahkaani terskan päällä. Kokeilin vastata netti ilmoitukseen missä nuori nainen, 19-vuotias, etsi kokenutta vanhempaa miestä opettamaan itseään rakastelemaan.

Nousimme ja menimme saunaan, hän lisäsi puita kiukaaseen todeten sen lähes sammuneeksi mutta sai puut kuitenkin syttymään ilman että tarvitsi sytyttää uudestaan tulitikulla.

Nousin ja kaivoin kortsun takkini taskusta asetin sen kulliini ja menin Riitan reisien väliin, otin tyynyn ja nostin siroa pyllyä asettaen tyynyn sen alle.

Hän meni edelläni saunaan ja kasteli itsensä kokonaan, asetti laudeliinat meille molemmille ja nousi ylälauteelle pyllistäen korostuneesti, hän katseli ja nuolaisi huuliaan kun kastelin itseni ennen kipuamistani ylälauteelle. Menimme toisiimme kietoutuen vuoteeseen ja nukahdimme nopeasti, heräsin yöllä ja kävin vessassa painautuen taas kiinni Riittaan joka makasi kyljellään. Vedin taas melko pian kullini pois ettei satu mitään ikävää vahinkoa, sain taas kortsun spermoineen ehjänä pillusta ja vedin sen pois kullistani, Riitta kääntyi ja sanoi olevansa niin onnellinen kun on saanut hellyyttä yltäkylläisesti.

Puristin kullin tyvestä vetäen kädelläni kohti terskaa ja spermaa tuli jonkin verran lisää Riitan nuollessa sen, hän nousi istumaan ja sanoi silmät kirkkaina sperman maistuvan hyvältä, sanoin hänen pillunsa olevan myös ihanan makuinen.

Kun irrottauduimme suudelmasta otin kortsun pois kullistani ja solmin sen, Riitta katsoi silmät suurina ja sanoi minulta tulleen paljon enemmän nestettä kuin siltä pojalta joka hänen neitsyytensä vei.

Työnsin kullini varovasti häpyhuulien väliin ja annoin hänen totutella terskan venyttäessä hänen pilluaan, pysyin ihan paikallaan ja Riitta liikutti lantiotaan Hierontapalveluita, Seksiseuraa Turku minua vasten ottaen kulliani syvemmälle. Riitta tarttui arasti kulliini mutta sanoin että pese vaan rohkeasti ei se rikki mene, otin sitten ämpärillisen vettä ja huuhtelin hius- ja vartaloshampoon itsestäni. Hyväiltyämme toisiamme melko pitkään otin kortsun ja käänsin Riitan eteeni kontalleen sovittaen kulliani takaapäin hänen pilluunsa, yöpaita oli edelleen hänen yllään ja se toi jotenkin ihanasti lisää seksikkyyttä hänen ampiaislantioonsa.

seksiseuraa netistä